Steigerbuis aluminium

Aluminium buizen van ABS Trading BV uit Andelst zijn al jaren zeer geliefd bij reclamemakers en meubelmakers. Door het lichte gewicht en toch sterke eigenschappen is deze buis zeer geschikt voor beurzen en spandoeken. De diameters zijn verschillend, maar de kwaliteit van de steigerbuizen staat bij ABS Trading BV altijd voorop. Daarom kiezen wij voor een betrouwbare Nederlandse fabrikant en een wanddikte van altijd 3 mm.

 

De steigerbuis aluminium is beschikbaar in 3 verschillende diameters die ook allen weer een eigen functie hebben.

 

De 33.7 mm aluminium buis wordt veel gebruikt voor kasten op wielen en andere meubels die veel verplaatst moeten worden. Door het lichte gewicht van de aluminium steigerbuizen is deze buis zeer geschikt voor (kleine) meubels van steigerbuizen in combinatie met steigerhout.

 

42.4 mm aluminium buis wordt zeer veel gebruikt voor het maken van spandoekframes. Deze aluminium steigerbuis heeft de ideale diameter voor het maken van dergelijke frames. Door de stevigheid van de buis is de diameter van 42.4 mm ook zeer geschikt voor het maken van aluminium buizenframes voor beurzen.

 

48.3 mm aluminium buis is de meest gebruikte aluminium steigerbuis. Door de 2 duims diameter en een wanddikte van 3 mm is deze aluminium buis zeer geschikt voor het maken van spandoekframes, vrijstaand of aan de muur. Deze aluminium buis wordt ook veel gebruikt voor meubels en is de stevigste aluminium buis in ons assortiment.

 

Uiteraard kunnen al onze buizen ook netjes op maat gezaagd worden!

 

 

Bent u op zoek naar een andere aluminium buis? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Reclame

Aluminium steigerbuizen worden veel gebruikt voor spandoeken!

Standbouw

Diverse frames en ontwerpen zijn mogelijk! Neem contact met ons op!

Maatwerk

Vraag een offerte aan voor buizen op maat compleet geleverd!