Steigerbuis gebruikt

Steigerbuizen gebruikt van ABS Trading BV worden veel gebruikt in de bouw. Gebruikte steigerbuizen hebben altijd een diameter van 48.3 mm en worden netjes gesorteerd.

 

De gebruikte steigerpijpen komen uit de verhuur en worden na gebruik op de steigers goed gecontroleerd op roest, krommingen en diverse andere eigenschappen.

 

Gebruikte steigerbuizen kunnen zeer goed gebruikt worden voor hekwerken van steigerbuis. Dierenhokken van steigerbuis, carports, veranda’s enz.

 

Gebruikte steigerbuizen met een diameter van 48.3 mm zijn er in lengtes van 1 meter, 1.5 meter, 2 meter, 2.5 meter, 3 meter, 4 meter en 6 meter. Natuurlijk kunt u ook andere maten bestellen. Op maat zagen is geen probleem. U kunt hiervoor een offerte aanvragen of direct op maat bestellen via onze website.

 

Andere diameter buizen worden niet gebruikt in de bouw en worden daarom ook niet gebruikt aangeboden.

 

Natuurlijk kunnen de gebruikte steigerbuizen ook gebruikt worden om een buizensteiger te bouwen. Deze wordt vaak gemaakt in combinatie met van Thiel koppelingen. De rechte hoeken kunnen gemaakt worden met een kruiskoppeling van Thiel. Deze zijn gebruikt en nieuw beschikbaar. De buisdiagonalen kunnen het beste vastgemaakt worden met een draaikoppeling van Thiel met vaste spie. Ook deze zijn er in een gebruikte of nieuwe versie.

 

 

Voor een stellage dat langere tijd blijft staan kunnen het beste boutkoppelingen gebruikt worden. Boutkoppelingen zijn er in dezelfde soorten als de gebruikte koppelingen van Thiel maar in plaats van een spie worden deze vastgemaakt met een bout. Deze kan zeer strak aangedraaid worden en kan in tegenstelling tot de spie jaren blijven zitten. Bij een spiekoppeling is het aan te raden deze eens in de maand weer aan te slaan om optimale veiligheid te garanderen. 

 

Als u een goedkope steiger wilt opbouwen kunt u het beste kiezen voor de gebruikte steigerbuis. Dit is de goedkoopste steigerbuis in ons assortiment. 

 

Kijk regelmatig op onze site voor steigerbuis aanbiedingen!

Voorraad

Gebruikte buizen zijn altijd ruim voldoende op voorraad bij ABS Trading!

Steiger

Gebruikte steigerbuizen worden veel gebruikt in de steigerbouw!

Ontwerp

Heeft u een ontwerp nodig? Van meubel tot steiger... Wij helpen u!