Steigerbuizen nieuw

Nieuwe steigerbuizen zijn bij ABS Trading BV in diverse diameters verkrijgbaar en hebben allen een wanddikte van 3 mm.

26.9 mm nieuwe steigerbuis wordt veel gebruikt voor gordijnroedes. Door de kleine maat is deze diameter steigerbuis ideaal voor het gebruik in combinatie met de ringen van een gordijn.

33.7 mm nieuwe steigerbuis wordt veel gebruikt voor kasten van steigerbuis. Deze maat is perfect voor kasten en andere meubels.

42.4 mm nieuwe steigerbuis is zeer geschikt voor tafels en andere meubels van steigerbuizen. Ook wordt deze maat steigerbuis veel gebruikt voor steigerbuis stellages voor sportscholen en buitenspeeltuinen.

48.3 mm nieuwe steigerbuis wordt vooral gebruikt voor mooie robuuste tafels met een onderstel van steigerbuizen. Door de mooie 2 duims dikte is de steigerbuizen tafel zeer stevig en ziet er ook zo uit!

60.3 mm nieuwe steigerbuizen worden veel gebruikt voor hekwerken van steigerbuis. 60.3 mm steigerbuizen zijn zeer sterk en passen perfect op bestaande hekwerken.

 

Nieuwe gegalvaniseerde steigerbuizen zijn zeer geschikt voor buitengebruik. Deze goedkope buizen worden veel gebruikt om een mooie veranda van steigerbuizen te maken en zijn vrijwel onverwoestbaar. Ook worden er mooie stevige veranda’s en carports gemaakt van nieuwe steigerbuizen.

 

De ongebruikte buizen zijn allemaal van stevig staal en goed gegalvaniseerd en daardoor zeer sterk en geschikt voor buitentoepassingen.

 

Ook binnen kunnen de steigerpijpen goed gebruikt worden. Heel veel tafels door heel Nederland en Europa zijn al voorzien van een stevig en degelijk onderstel van steigerbuizen. Deze buizen worden ook veel gebruikt als trapleuning of kast.

 

 

Wilt u meteen aan de slag met uw buizen? Maak dan gebruik van onze buizen zaagservice. Al uw buizen worden dan voordelig op maat gezaagd, waardoor u meteen aan de slag kunt. Ook kunt u ons een schetsje sturen met uw ontwerp. Wij maken hier dan een passende offerte bij. 

Buis tafels

Nieuwe steigerbuizen worden veel gebruikt als onderstel voor tafels. 

Buis  kasten

Maak de mooiste kasten op maat met nieuwe steigerbuizen!

Montage

Ook de montage van uw steigerbuizen kunt u aan ons uitbesteden!