Steigerbuizen zwart

Zwarte steigerbuis al tijden beschikbaar bij ABS Trading BV uit Andelst.

Deze buis is beschikbaar in 4 diameters en standaard op voorraad bij ABS Trading BV.

 

Omdat wij altijd voor kwaliteit gaan hebben we gekozen voor een aluminium buis. De gegalvaniseerde buis bevat altijd hele kleine puntjes op de buis door het galvaniseren. Dit is vrijwel onzichtbaar bij “normale” steigerbuizen maar goed zichtbaar bij de zwart gecoate buis.

 

Omdat aluminium geheel glad is wordt het mooiste effect verkregen met aluminium buizen. Deze kunnen geheel strak afgewerkt worden en de mooiste meubels zijn gegarandeerd.

 

De zwart gecoate steigerbuizen zijn zeer geschikt voor het maken van allerlei meubels, zoals tafels van steigerbuis, kasten van zwarte steigerbuis, statafels van zwarte buis, boekenkasten en nog veel meer. Uw fantasie is de enige beperking.

 

33.7 mm zwarte steigerbuis wordt vooral gebruikt voor kasten en dergelijke meubels. Deze maat is zeer mooi voor gebruikt  met zwarte koppelingen of zelfs “gewone” inbuskoppelingen staan goed bij de zwarte buis in diameter 33.7 mm.

 

De 48.3 mm zwarte steigerbuis is veel gebruikt bij het ontwerpen van tafels en grote meubels. Door de dikke buis krijgt uw meubel een robuust en stoer uiterlijk. Deze buis is heel mooi in combinatie met extra dik gebruikt steigerhout of dikke balken.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om de zwarte buis op maat te zagen. Wij kunnen een offerte voor u maken met hierin alle maten en mogelijkheden vermeld. Eventueel is zelfs montage van de steigerbuizen mogelijk tegen meerprijs.

 

 

Bezorgen van de buizen is altijd gratis boven de €450,00 excl. BTW.

Tafel

De ideale buis voor een prachtige lange tafel!

Kast

Maak de mooiste kasten naar uw eigen ontwerp!

Op maat

Bestel deze buizen ook op maat bij ABS Trading BV!